KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Repertuar

Wt
15.06
Śr
16.06
Cz
17.06
Pi
18.06
So
19.06
Nd
20.06
Pn
21.06
Wt
22.06
Śr
23.06
Cz
24.06
Pi
25.06
So
26.06
Nd
27.06
Pn
28.06
Wt
29.06
Śr
30.06
Cz
01.07
Pi
02.07
So
03.07
Nd
04.07
Dziś
15.06.2021 - Wtorek
brak zaplanowanych seansów
16.06.2021 - Środa
CRUELLA
Komedia / 2021 / 134 min
2D
Dubbing
17:00
CRUELLA
Komedia / 2021 / 134 min
2D
Dubbing
19:30
17.06.2021 - Czwartek
CRUELLA
Komedia / 2021 / 134 min
2D
Dubbing
17:00
CRUELLA
Komedia / 2021 / 134 min
2D
Dubbing
19:30
18.06.2021 - Piątek
SKĄD SIĘ BIORĄ SNY
Animowany / 2020 / min
Dubbing
2D
15:00
CRUELLA
Komedia / 2021 / 134 min
2D
Dubbing
17:00
NOMADLAND
Dramat / 2020 / 108 min
Premiera
2D
Napisy
20:00
19.06.2021 - Sobota
SKĄD SIĘ BIORĄ SNY
Animowany / 2020 / min
Dubbing
2D
15:00
CRUELLA
Komedia / 2021 / 134 min
2D
Dubbing
17:00
NOMADLAND
Dramat / 2020 / 108 min
Premiera
2D
Napisy
20:00
20.06.2021 - Niedziela
SKĄD SIĘ BIORĄ SNY
Animowany / 2020 / min
Dubbing
2D
15:00
CRUELLA
Komedia / 2021 / 134 min
2D
Dubbing
17:00
NOMADLAND
Dramat / 2020 / 108 min
Premiera
2D
Napisy
20:00
21.06.2021 - Poniedziałek
brak zaplanowanych seansów
22.06.2021 - Wtorek
brak zaplanowanych seansów
23.06.2021 - Środa
W JAK MORDERSTWO
Komedia / 2021 / min
Premiera
2D
Polska
17:00
NOMADLAND
Dramat / 2020 / 108 min
2D
Napisy
19:30
24.06.2021 - Czwartek
W JAK MORDERSTWO
Komedia / 2021 / min
Premiera
2D
Polska
17:00
NOMADLAND
Dramat / 2020 / 108 min
2D
Napisy
19:30
25.06.2021 - Piątek
TOM & JERRY
Komedia / Animowany / 2021 / 101 min
Premiera
2D
Dubbing
15:00
W JAK MORDERSTWO
Komedia / 2021 / min
Premiera
2D
Polska
17:00
NA RAUSZU
Dramat / 2020 / min
19:30
26.06.2021 - Sobota
TOM & JERRY
Komedia / Animowany / 2021 / 101 min
Premiera
2D
Dubbing
15:00
W JAK MORDERSTWO
Komedia / 2021 / min
Premiera
2D
Polska
17:00
NA RAUSZU
Dramat / 2020 / min
19:30
27.06.2021 - Niedziela
TOM & JERRY
Komedia / Animowany / 2021 / 101 min
Premiera
2D
Dubbing
15:00
W JAK MORDERSTWO
Komedia / 2021 / min
Premiera
2D
Polska
17:00
NA RAUSZU
Dramat / 2020 / min
19:30
28.06.2021 - Poniedziałek
brak zaplanowanych seansów
29.06.2021 - Wtorek
brak zaplanowanych seansów
30.06.2021 - Środa
W JAK MORDERSTWO
Komedia / 2021 / min
Premiera
2D
Polska
17:00
NOMADLAND
Dramat / 2020 / 108 min
Premiera
2D
Napisy
20:00
01.07.2021 - Czwartek
W JAK MORDERSTWO
Komedia / 2021 / min
Premiera
2D
Polska
17:00
NOMADLAND
Dramat / 2020 / 108 min
Premiera
2D
Napisy
20:00
02.07.2021 - Piątek
TOM & JERRY
Komedia / Animowany / 2021 / 101 min
Premiera
2D
Dubbing
15:00
03.07.2021 - Sobota
TOM & JERRY
Komedia / Animowany / 2021 / 101 min
Premiera
2D
Dubbing
15:00
04.07.2021 - Niedziela
TOM & JERRY
Komedia / Animowany / 2021 / 101 min
Premiera
2D
Dubbing
15:00